CCS Oldies Askersund 22-24 juli, tack alla!

”Oldies” är en ny sektion inom CCS som skall främja intresset för och aktiviteter kring klubbens arbete runt äldre klassiska Corvetter.
Användarvisningsbild
Elisabeth
Corvettefantast
Corvettefantast
Inlägg: 134
Blev medlem: sön jan 03, 2010 1:20
Ort: Norra Sorunda

CCS Oldies Askersund 22-24 juli, tack alla!

Inläggav Elisabeth » tis jul 26, 2011 5:57

Vill bara tacka alla Corvettevänner som gjorde denna helg helt fantastisk :D :D . Jag hade så otroligt trevligt och vi hade en så otroligt tur med vädret. Att vi dessutom blev nära 60 Corvetter på Car&Bike meet under lördagen visar på att vi samlas lite då och då. Vill också tacka Uffe som var med och hjälpte till, och som bor i Askersund.

Att vi dessutom åker därifrån med två priser bland oss ¨Oldiesar¨ från Stockholm gjorde helgen ännu trevligare. Andra pris i femtiotalare och första pris i sjuttiotalare, och detta på över tusen bil som fanns med på utställningen.

Hotell Norra Vättern var suveränt att bo på med närheten till bilutställning, cruising, staden och god mat på hotellet. Att vi desssutom hade bilbanekörning på fredagen och whiskeyprovning på lördagen fick helgen att innehålla mycket skratt och glädje med klubbkamraterna. Nu ser jag fram mot att träffa er på Barkaby den 6.e augusti eller kanske redan i Rättvik. :wink:

Ni är bäst!!!

Hälsningar Elisabeth
En C3 75:a och en C4 85:a

Återgå till "CCS Oldies C1-C3"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst