Köp Wynn's produkter till kampanjpris

Detta forum är öppet för kommersiella annonser, information och kampanjer för de som annonserar i CorvetteMagasinet resp. Matrikeln.
Wynnsbutiken
Nykomling
Nykomling
Inlägg: 3
Blev medlem: mån maj 21, 2007 11:17
Ort: Sverige
Kontakt:

Köp Wynn's produkter till kampanjpris

Inläggav Wynnsbutiken » mån maj 21, 2007 13:07

Wynn's har öppnat en egen webbutik för konsumenter & professionella. www.wynnbutiken.com

Vi välkomnar alla medlemmar i CCS till vår webbutik där alla aktiva medlemmar har rabatt på 10%. Koden har ni i Corvette Magasinet Nr 1. 2007. sid 39.

Just nu har vi släppt ett antal kampanjer som är speciellt anpassade för hela säsongen. När ni registerar er betalning, glöm inte att skriva ert medlemsnummer och vilken förening ni tillhör i meddelanderutan till butiken.

Du kan betala direkt med ditt betalkort Visa/Mastercard, eller med faktura. Just nu för tillfället har vi sänkt priset på fraktavgiften. Handlar du för över 500kr, står vi för frakten.

Välkomna till www.wynnsbutiken.com.

För er som inte känner till Wynn's så bra , kommer här en kort presentation.

Wynn´s är ett av världens största företag med över 65 års erfarenhet när det gäller forskning, tillverkning och distribuering av motorbehandlingsprodukter för fordonsindustrin. Vi ligger bland de främsta när det gäller den tekniska utvecklingen av nya högklassiga professionella produkter för den gamla och dagens generations fordonspark.
Vi har produkter för bensin & diesel, ac-rengöring, motorolja & motortillsatser, dieselbakteriedödare, friktionsmodifierare och serviceprodukter. Vi har även verkstadsutrustningar så som rengöringsverktyg och -medel för förbränningskammare och ventiler, vidare erjuds kameror, fullständig tömning av servostyrning, automatlådor och bromssystem, samt mycket mer.
Wynn’s behandlingar kan användas både som förebyggande, för att lösa motorproblem och andra motorkrångel.

www.wynnsbutiken.com - FÖR MAXIMAL PRESTANDA
Vi säljer Wynn's Professionella produkter till konsument & professionella.

Återgå till "CCS annonsörers annonsforum"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst